torsdag 6 november 2008

Helt sjukt!

Detta är lekplatsen på Vendelas skola, jag hoppas att det är den hon drömmer om just nu...Brandmansstången är hennes favorit (men det har ett pris, hon har trillat ner 2 ggr...!).(Kerstins bild..)

God morgon!
Här är det helt sjukt! Jag och mannen vaknar upp med vätskebrist varje morgon. 25 grader i sovrummet! Boendestandarden är kass! Vi bor i en gammal internatskola som blev fina lägenheter för fyra år sedan. Vårt sovrum ligger på norrsidan, dvs solen når aldrig dit. Det är rått och fuktigt där - alltid! På morgonen känns heltäckningsmattan nästan våt...Vi brassar upp värmen givetvis, för vi har ju en bäbis. Tror ni att det hjälper!


Först var Vendela sjuk, sen blev Mollie sjuk, sen blev Vendela sjuk igen och sen blev Mollie ännu sjukare - och - nu är Vendela sjuk igen!!!! Lilla söta rara Mollie börjar tillfriskna från sin bronkit och öroninflammation (3 läkarbesök senare, fick hon penicilin...) - ÄNTLIGEN! Prinsessan Vendela som varit hemma hela veckan, skulle gå till skolan idag...! Icke sa nicke, vaknade av öronvärk och har gnytt hela natten...Nu är hon helt utmattad och ligger på soffan och sover...Stackarn...!

Ingen tripp till Brügge och Bryssel i helgen! Idag blir det pyssel för hela slanten! Favoriten är att skriva bokstäver i pappas rakskum som man kladdar runt på en bricka! Testa - det är jättemysigt!
Ha det bäst idag!
Piaffen

2 kommentarer:

Marlene sa...

Hej o tack för din kommentar! Ja vi har alla förutsättningar i dag för att må gott o leva livet men det är som att det "mycket vill ha mer" som man säger o då glömmer folk bort hur bra vi har det. Är du i Holland o härjar, trevligt! Sköt om dig o familjen (det är ju så mysigt med dom små!) Kram Marlene

Unknown sa...

Japp! Vi härjar i Holland! Vi fick möjlighet till ett 3-årigt äventyr och är just nu i halvlek. Passar bra att vara mammaledig just nu! Mysigt!
Ha det gott
Pia